Bildbomb [Turbo&Emil] 23/11

Datum: 2013-11-27 | Tid: 17:51:44
Mina fina hjärtan♥

Vila för båda

Datum: 2013-11-25 | Tid: 19:38:06
Båda hästarna får vila idag. Gick ut till stallet efter middagen och fixade stallet, tog sen in och myste med hästarna. Trände även sitt med Emil idag, vilket gick bra. Han kunde även lägga sig ner igen efter han suttit, så det är kul :D!
 
Har inte så mycket att skriva tyvärr, men tänkte slänga upp ett inlägg iallafall!
 

23e och 24e november

Datum: 2013-11-24 | Tid: 22:17:52
Igår kördes Emil, och gud så fin han var! Lätt det bästa körpasset vi haft. Dock så blev han rädd för någonting och ville inte gå fram så Ellen var tvungen att hoppa av och leda förbi honom, sen var det inga problem alls.
 
Red även lite dressyr på Turbo, trodde han skulle vara som ett krutpaket men han var faktiskt riktigt fin i båda varven. Red bara en kortis, frös sjukt mycket och vi slutade när det gick som allra bäst. Sen så tränade vi även lite på vårat nya trick nämligen stegra från ryggen, inga värstingstegringar men ändå något. Superduktig var han iallafall!
 
Idag så kördes Emil igen, och han var minst lika fin som igår. Riktigt pigg och framåt, öronen spetsade och skötte sig super. Red även Turbo lite i hagen, han var superfin där. Tränade lite på stegra idag också!
 

Världens bästa ponny♥

Datum: 2013-11-24 | Tid: 16:43:16

Ellen fotade mig och hästarna igår, här får ni lite smakprov på mig och Turbo. Galet så fin han är min ponny!
 

Fredag

Datum: 2013-11-22 | Tid: 23:34:00
Åkte in till stan direkt efter skolan. Gick och kollade efter julkläder med mamma och Ellen, hittade ett par svarta jeans som satt superfint och även en tröja samt ett halsband. Så det blir mina julkläder iår, haha! 
 
Käkade även middag på stan och sånt, sen for vi hem vid typ halv åtta. Jag och Ellen har inte gjort något speciellt, snackat, sett lite film och sådant, myskväll.
Var även och hämtade ut mitt nya scapa schabrak, såå kär i det :D! Ellen fotar imorgon, så var beredda på bilder hihi :D
 

Kärleken till dig är störst av allt

Datum: 2013-11-19 | Tid: 16:10:00

 
 

Sneakpeak

Datum: 2013-11-18 | Tid: 21:07:22
En bild från i Lördags då Agnes fotade mig och Turbo, ni får mer lite senare. 
 

Storm

Datum: 2013-11-17 | Tid: 21:21:00
Agnes kom somsagt hit i Fredags. Sen på Lördagen så körde vi Emil direkt på morgonen, gick finfint. Han skötte sig som vanligt!
 
Efter lunch så red Turbo på ängen, han var ändå fin förutom att han var lite stark och hård i munnen. Dock så började han att tjura i slutet, var ett bra tag sedan han var såhär tjurig, haha.. Menmen, ingenting att hacka upp sig på.
 
På Lördag eftermiddag for vi till Agnes, och på kvällen där blev det verkigen storm. Shit va rädda vi var, helt sjukt haha.. Fotade hon och hennes hästar idag, sen for jag hem. Ett träd hade rasat in i Emils hage Lördagnatt och kapat översta hagtråden. Dock hade Micke varit gullig och fixat bort det redan innan jag kom hem, så jag och mamma behövde bara skarva hagen.
 
Hästarna vilade idag, är sjuukt halkigt ute. Och jag är riktigt nojjig även om dom har brodd..
Ni får bilderna på mig och Turbo imorgon, är supertrött nu..
 

Duktig Turbo

Datum: 2013-11-16 | Tid: 01:10:53
Red Turbo efter middagen idag, och herregud så kul det var. Tror Turbo tyckte det var minst lika kul som jag om inte mer, och herregud vad jag skrattade. Längtar verkligen tills han ska sättas igång igen på riktigt (han är absolut inte skadad, fick det att låta så men han tar det lugnare nu, som vintervila fast att han rids/körs ibland bara). 
 
Var typ två veckor sedan vi var i skogen och red, och ja så underbart var det verkligen :'')
Imorgon så ska Agnes fota mig och hästarna så ni får bilderna imorgon eller på Söndag, återstår att se! Emil ska även köras så det blir kul :D
 

14 november

Datum: 2013-11-14 | Tid: 19:57:00
Stannade hemma från skolan idag då jag inte mådde helt hundra, ont i halsen och magen. Direkt efter jag släppt ut och utfodrat hästarna imorse så gick jag och la mig igen och sovde då till typ 12. Gick då och gjorde lite lunch, såg film och slappade i någon timme. Sen så fick jag faktiskt lite vettigt gjort, städat mitt rum, min garderob och fixade lite på min toa. När jag gjort det så hade tiden flygit iväg, och sen var det typ middag och efter middagen gick jag ut till stallet och fixade allt. Släppte sen i hästarna och myste lite med dom.
 
Imorgon ska jag ut en sväng med Turbo i skogen och busa med honom, pga. att han har fått ta det lite lugnt i två veckor nu så har han inte blivit riden i skogen något då, har bara ridit honom två gånger och då på ängar. Tror en viss Turbo kommer vara sjukligt pigg och på bushumör imorgon, ser verkligen fram emot att rida honom. Alltid lika kul!
 
Imorgon kväll kommer även Agnes till mig och spenderar natten här, så det blir kul. På Lördag blir det photoshoot med ponnysarna, och sen på kvälen åker vi till henne så spenderas natten hos henne. 

Bloggen är sämst

Datum: 2013-11-13 | Tid: 20:16:50
åh, har verkligen ingen blogg inspiration just nu.. Får hoppas att den blir bättre med tiden! Ska försöka att hålla bloggen vid liv iallafall, även fast inläggen inte kanske kommer vara de mest intressanta så kommer det ju ändå upp något ibland.
 
Ni får stå ut tills det vänder!
 

13:e gången

Datum: 2013-11-13 | Tid: 19:37:34
Idag när jag kom hem från skolan så var mamma redan ute i stallet och hade fixat stallet åt mig, mockat och sådant. Hon hade även tagit in Emil och börjat sele, så vi gjorde klart den sista selningen och sen for vi ut och körde Emil. 13:e gången, och det går superfint. Han hade gärna velat fara in på lite olika ingångar när man kör förbi ängar, men annars gick det super. Inte för att han gjorde speciellt mycket när han ville springa in, var bara att styra lite extra så fortsatte han framåt. 
 
Han var lite smålat, inte värst. Egentligen så kanske han inte är lat, mamma tycker inte han är seg när jag tycker det men. Kanske är för att Turbo alltid är så pigg och vääldigt framåt. Skulle tippa på att Emil ligger någonstans kring normal, kanske lite under. Men det blir nog bättre med lite kondis och bort med vinterpälsen. Han är som en stor nallebjörn med vinterpälsen haha!
 

Nytt

Datum: 2013-11-13 | Tid: 18:58:00
Har helt glömt visa vad som vi har införskaffat till hästarna den senaste månaden.
Emil har fått sig en finn-tack sele. Turbo har ju en tränings och tävlings redan. Men eftersom det skulle bli lite jobbigt att använda samma sele på dem, och jag vill heller inte använda Turbos tävlingssele på träning. Så jag och mamma köpte Emil en egen sele, är nöjd med den. Fick även med ett huvudlag, dock har jag inte använt det på honom en då han lix har ett annat när vi kör honom hemma.
 
Sen fick sig även hästarna varsitt nytt regntäcke, Emil behövde ett och det var så bra pris på dem så Turbo fick sig också ett. Gillar inte riktigt hans andra, sen kan det vara bra ifall de andra är blöta. Dessa täcken är jag riktigt nöjd med! Turbo fick ett JN och Emil ett Bucas.
 
Sen ville jag testa reflexboots, då jag själv nog tycker det verkar mer "behendig". Mamma var snäll och hade "snappat" upp att jag ville ha ett bar reflexboots så hon hade varit snäll och varit och köpt ett par åt hästarna då det behövs och jag gillar inte riktigt de jag har till dom på benen, dom sitter inte riktigt som jag vill.
 
Ett bett, benlindor och en BR huva har jag även köpt. Har testat bettet på Turbo vid körning och han verkar trivas med det. Marinblåa benlindor är alltid bra att ha, har ett par schabrak som matchar till det. Och har BR schabraket i orange/brunt så BR huvan blir pricken över i:et!

Kan även tillägga att jag faktiskt har betalat lite av selen, så har jag även betalat benlindorna, huvan och bettet. Resten har mamma köpt,
 

Det bästa jag har

Datum: 2013-11-11 | Tid: 23:16:18
Jag är stolt över att säga att detta är min ponny. Helt obeskrivligt, han är allt bra fin. ♥
 

home is wherever i'm with you

Datum: 2013-11-10 | Tid: 22:17:23
Åh Melinda fick så sjukt fina bilder på mig och hästarna idag, helt sjukt :D 
Bjuder på porträttbilderna idag, ridbilderna får ni imorgon om Melinda har hunnit redigera samt skicka dom då.
 
Hoppas ni gillar dom lika mycket som jag gör, är helt förälskad i dom. Kan knappt sluta titta på mina fina ponnysar, åh bästa Turbo och Emil♥
 
allroundekipage.blogg.se