Gårdagen

Datum: 2014-06-19 | Tid: 16:39:31
Igår så kördes Emil igen för första gången på nästan exakt 1månad. Mammas kompis och hennes man var här (han är proffskusk). Såklart så kom vi igång med hästsnacket och då kom det upp om Emil, så han testade köra honom lite lätt.

Nu har han ju stått och ätit och blivit rätt go om magen så han var lugn vid utsläppet från stallet (har varit ett proble också) Han körde bara med han en bit, och han tyckte ändå att han var en fin ponny och hade superbra steg osv. Vilket känns kul!

Jag ska nu sätta igång honom igen,och sen får vi se. Vi kommer dock ta allting lugnt med kval osv, så förmodligen kvalar vi inte förns till våren nästa år. Vilket känns jättetråkigt, men han är inte redo helt enkelt. Och vill inte stressa fram någonting som inte är rätt. Känns tråkigt att vi inte är ute och tävlar nu,men förr eller senare hoppas jag! Men vi får se hur det går, kanske att vi kvalar till hösten,bara för att ha gjort bort det. Men vi får se!

Men nu hoppas vi att detta håller i sig,att han fortsätter vara lugn även fast han kommer tagga till efter några motionspass. Men jag vet att han kommer vara värd allting i världen,allt kommer vara värt det<3
 
Han har varit lite konstig i körningen på senaste, därför så har han vilat såhär länge. För en vecka sen fick vi tid på kliniken för en koll i munnen. Där var det en vargtand som var halvlös som de tog ut. Kan ha varit den som stört honom! Så han har nu fått stå lite mer än vecka efter det också, stå på bete och ta det lugnt. Men nu får vi hoppas att allt sakta börjar gå bättre for oss.
Fin fina lilla Emil ♥
 

Nu kör vii!!

Datum: 2014-06-17 | Tid: 21:57:37
Tänkte ge bloggen ett till försök, det är ju liks sommar nu och allt. Så ja, hoppas ni kommer stanna här på bloggen och slänga iväg någon kommentar då och då. Lite roligare att hålla bloggmotivationen uppe då!
 

Helluu

Datum: 2014-06-08 | Tid: 14:25:00
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och säga att jag och hästarna lever. Har inte känt något intresse alls för att blogga, har heller inte haft mycket tid pga. skolan, hästarna och att jag pluggade fullt ut till moppekortet som jag förövrigt klarade på första försöket i mitten av maj. Otroligt skönt!
 
Går på sommarlov på Torsdag, det är så efterlängtat. Har dykt upp lite problem med Emil, han ska kollas i munnen nu på Tisdag och får hoppas att det är anledningen till hans konstiga beteende ibland. 
 
Med Turbo rullar allt på, han går som en klocka i både körningen och ridningen. Otroligt fin är han som vanligt! På Lördag rullar vi mot Boden för att starta i Lilla Norbottens stora pris som vi blev inbjudna till iår också. Tackade nej förra året, men iår så bestämmde jag mig för att vi deltar. Det kommer snabba hästar, så vi har ingen direkt chans, men det ska bli kul att få vara med. På Fredag ska jag även ut med Othello i mini fördel boden för tredje året i rad. Ska bli spännande!
 
Får se om jag startar om bloggen nu i sommar.
 
allroundekipage.blogg.se