Startlistan till Lilla Norrbottens stora pris

Datum: 2016-06-17 | Tid: 18:48:00
Ja såhär ser startlistan ut inför morgondagen, måste medge att jag är väldigt besviken på hur det bjöds in. Ett väldigt ojämt lopp där det skiljer 16 sekunder mellan snabbaste och sekigaste hästen. Tråkigt att det blev så när chansen att göra ett jämt ponnylopp fanns då det är ett inbjudningslopp. Självklart är det kul att bli inbjuden och vara med! Målet är bara att ge han ett bra lopp och försöka ha honom lugn, så satsar vi på kommande bättre lopp framöver. Han känns så himla fin så jag vet att han kan snabbare än vad han gått tidigare, dock räcker det inte i ett sånt här startfält. 

Sisa finslipningen inför morgondagens start

Datum: 2016-06-17 | Tid: 18:40:00
Igår följdes jag och Ellen ut och körde Emil och Turbo. Ellen fick testa Emil, främst för att jag skulle få se hur han rörde sig från sidan och sedan är det skönt att få köra igenom Turbo själv inför start. Valde att anmäla Emil till Dannero nästa Torsdag, midnattspokalen. Första starten på 2 månader blir det för han. Spännande!!
 
Turbo kändes kanonfin, tråkigt att loppet imorgon är alldels för hårt för någon chans. Men ska ge honom ett bra lopp nu, det kommer han lyftas fram av då han inte startat på 3 månader. Dessvärre blir det nog geggbana, inte alls kul. Bara göra det bästa av situationen. Han känns finare än någonsin, så himla himla fin är han nu. Stjärnan!


Sista intervallerna inför Lördagens start

Datum: 2016-06-15 | Tid: 01:05:00
Myste på i hagen med Empa idag, tricktränade lite och hade det skönt. Hur vacker är han inte!? 
Vid lunch åkte jag, min lillasyster, Lisa och hennes barn in och åt lunch. Doris(min lillasyster), Helmer och Maja fick sommarlov idag. Efter det for vi bara hem och jag tog det lugnt fram tills middagen och efter det for jag och Micke ut och övningskörde. Blev en lång runda, cirka 3h men fick samtidigt några ärenden gjorda. Körde och hämtade lite nya saker till hästarna bla!

Nu under kvällen for jag ut och körde intervaller med Turbo. Sista intervallerna inför helgens start! Han var kanonfin och det är så underbart att komma hem med ett leende på läpparna. Hoppas nu att han får hålla i sig fräsch så att vi får en fin säsong tillsammans.
 

Måndag 13/6

Datum: 2016-06-14 | Tid: 23:39:00
Igår blev en väldigt skön dag, började med att fodra hästarna ochs sedan gick jag in och sov en stund till. Efter lunch for jag ut och körde Emil, blev en joggingtur kring 2mil. Kändes bra, Emil var nöjd och glad över att få vara ute och lufta sig.


Efter middagen tog jag moppen in till travet där jag skulle jobba en stund på travskolan. Var mysigt! Bara tre hästar som står kvar, de andra är på bete. Resten åker såsmåningom!


Turbo fick ta det lugnare, longerade han lite lätt och sedan fick han massage och stretchning. Han har en hel del överskotts energi och börjar komma i riktig form nu så han blir lite spännig haha!

Sist ut för dagen var Emil igen, massage och massa pyssel. En perfekt kväll♥
 

Sommarlov

Datum: 2016-06-13 | Tid: 00:48:00
Hej allesammans! Hoppas ni mår bra, det gör iallafall jag. Var ett tag sedan vi hördes, skärpning för min del. Tänkte slänga in något inlägg när jag har tid och lust, känns alltid lite roligare nu under somrarna. 
 
Turbo är inbjuden till lilla norrbottens pris för fjärde året i rad, känns superkul. Vi väntar med spänning på startlistan! Han känns superfin i träning, han har inte startat på 3 månader snart, blir nog lite tufft första lopp efter hans lilla tävlingsuppehåll. Men vi ska göra vårat bästa och jag tror självklart på min lilla räcer!!

Emil är lika gó och glad som vanligt, alltid lika roligt att spendera dagarna med honom. Han får en alltid på bättre humör, oavsett vad. Han har inte startat sedan 30onde April, men vi har siktet inställt på lopp nu. Spännande!

Såhär nöjd och glad är han varje dag, speciellt efter pyssling, massage och massooor av uppmärksamhet. Då mår han som bäst, prinsen♥
 
 
allroundekipage.blogg.se