Stressigt

Datum: 2017-02-20 | Tid: 21:26:27
Hej allesammans! Drygt en månad sedan vi hördes, tråkigt nog. Har haft det så himla stressigt men snart hoppas jag det börjar lugna ner sig. Emil har gått sina första två intervallpass sedan Juni, hur sjukt!? Han har känts hur fin som helst och nu laddar vi inför årsdebut om allt går som planerat. 
 
Prinsen har blivit friskförklarad och är igångtränad, har gått en del intervaller och inridningen har gått som smort. Gått sina första intervaller i sadel och flög fullkomligt fram, gått galoppintervaller och han sköter sig så fint. Däremot ska jag boka in en ny veterinärtid (suck) för att kolla blodvärderna och kolla halsen på honom då han flåsar onormalt mycket och länge efter. Tråkigt då det alltid ska komma någonting ivägen, vi vill ju lägga i en extra växel.. Men det kommer nog! Han känns iallafall fräsch och fin i övrigt.
 
Är ledig från skolan imorgon så ska passa på att träna båda hästarna och sedan rycka in och jobba på travskolan då Emilia blivit sjuk. Sedan blir det plugg inför korkortet hela kvällen, så kräkless på körkortet men ska bli så skönt när det är avklarat. Då kan man checka av ett stressmoment. 
allroundekipage.blogg.se