Lilla midsommarkransen

Datum: 2017-06-26 | Tid: 21:32:49
I lördags var jag och Emil ut i lilla midsommarkransen och jag var i vanlig ordning väääldigt nervös, speciellt när värmningen inte riktigt blev som jag hoppats på. Men han krigar som vanligt och gör ett kanonlopp. Går ut i sitt första 2640 lopp och han går undan och vinner med nästan hela upploppet på nya rekordet 2.03,7 med en lång galopp.
 
Alltid velat vinna detta lopp men jag var tveksam om jag skulle ta ut Emil eller inte, men när anmälningsdagen kom så tog jag beslutet om att testa för första gången. I segerintervjun kunde jag inte hålla mig längre och brast ut i tårar, är så himla stolt över honom som tagit sig tillbaks efter sin gaffelbandsskada. 
 
Foto: Jonna Öhman
 

Lilla midnattspokalen

Datum: 2017-06-23 | Tid: 20:04:00
Hej allesammans! Tänkte ta och starta upp bloggen, igen. Igår var jag till dannero och startade i lilla midnattspokalen på dannero. Väldigt hårt lopp på förhand men jag trodde på platschans ifall han skulle gå som han gjort iår, men att vinna skulle bli väldigt tufft.
 
Men vilken kämpe han är, jag kände direkt när starten gick att det skulle gå undan idag. Öppnade under rekordet, stog 80m tillägg och vi hade en del hästar både framför och efter oss. Fick en stor galopp 1000m kvar när han började närma sig ledaren, vi tappade en hel del på den men han kämpade sig tillbaks bra. 700m kvar vred jag ut och kom ut på utsidan av ledaren och den svarade otroligt bra och det gick väldigt fort där ett tag. 500m kvar till mål övertog han ledningen och sedan höll han den hela vägen in i mål. Nya rekordet noterades på 2.04,9, alltså en rekordsänkning med 4sekunder och även 4e årssegern. Han är fantastisk♥ Förra året vann han på då nya rekordet 2.11,9 och oj vad han utvecklats iår. Detta trodde jag aldrig när skadan konstaterades för ett år sedan..
 
Imorgon är det på't igen, start i lilla midsommarkransen på hemmaplan. Det är väldigt snabba hästar med och vi startar längst fram. Tyvärr brukar det inte gå så bra på hemmbanan för oss, men jag hoppas verkligen det ska gå bra imorgon.
 
Kommer komma massor av fler bilder från igår såsmåningom och även en vlogg på youtube. Kram på er!
 
Från förra året↓
 
allroundekipage.blogg.se