Bloppis

Datum: 2013-07-31 | Tid: 18:33:00
Rosa/grön outfit (schabrak och tröja). Schabraket är i storlek cob och tröjan i s/m. 350:-

Brunt allroundschabrak, jacson. Storlek cob, 200:-.

Svart allroundschabrak, jacson. Storlek cob, 200:-

Brunt träns, passar både ponny och cob. 120:-

Hansbo allround/dressyr schabrak i storlek ponny/cob. 200:-

Vitt allroundschabrak, storlek ponny. 120:-

Hansbo allround schabrak, storlek cob. (ingår även en matchande huva). 250:-

Oanvända ridhanskar storlek s. 50:-

Lädergrimma med strass, storlek ponny, men passar nog en liten cob också. 150:-

Strasspannband storlek cob, endast använt fåtal gånger. 200:-

Pannband storlek cob, 50:-

Brun lädergrimma storlek cob-xfull. 200:-
 
 
Vid intresse kontakta mig på kik - ThelmaR, dayviews - ThelmaR eller hotmail - [email protected].
Vid köp av flera saker kan lite billigare pris ordnas.

Han slutar aldrig förvåna mig

Datum: 2013-07-30 | Tid: 19:03:00
Detta är för bra för att vara sant! Vi gick imål som 2:a på det nya rekordet 2.00,6. Tårarna bara forsade, fan vad grym han är!! Att jag har fått chansen att få äga en sån här underbar häst, han är verkligen så himla underbar i allt. Att han dessutom är en riktig kämpe ute på travbanorna är ju helt otroligt, världens bästa är han. Min dröm är att komma under två minuter och har alltid varit. Tänkta sig, att jag och min Turbo inte ens är 1sekund ifrån drömgränsen, helt magiskt!!
 

Startar om

Datum: 2013-07-29 | Tid: 23:56:32
Tänkte ta och starta upp bloggen nu igen då, det är sommarlov och det händer så himla mycket ju. :) Allt känns så himla bra med Turbisen just nu, orkar inte dra upp allt som hänt men bjuder på lite ovisade bilder.
 
Imorgon blir det start för min och Turbos del, ska bli sjukt kul :)!

Dålig uppdatering

Datum: 2013-07-16 | Tid: 02:13:00
Tyvärr är uppdateringen här urusel.. En ponny vi lånat ett tag (vi skulle egentligen tagit honom på foder) lämnade gården iförrgår, och fick somna in. Jag saknar honom enormt mycket, mardrömmarna kommer upp varje gång jag ska försöka somna och tårarna bara forsar. Nu förstår ni varför min uppdatering varit som den varit. Vi får se när jag känner mig redo att komma tillbaks, vilket egentligen är aldrig. Men någongång måste jag ta mig mod och faktiskt komma tillbaks till den såkallade verkligheten.
 
Alexir var en underbar ponny, med ett hjärta av guld. Han ville alla väl, och komme i trav när han fick syn på mig. Vi hann trickträna och han lärde sig tre trick under tiden vi tränade, nämligen pussen, flema och två olika sorters bugningar. Jag önskar verkligen att han hade kunnat få några år till i livet, men nu blev det såhär. Han har det bättre nu, och får springa i full galopp på de evigt gröna ängarna. Saknaden kommer aldrig avta, han har lämnat en stor saknad och sorg efter sig, men även så mycket minnen. Jag är glad och evigt tacksam att jag fick lära känna honom, så hemskt att det blev såhär bara.
 
Vila i frid, älskade Alexir.♥
 

Agnes och Vanniis

Datum: 2013-07-12 | Tid: 01:10:00
Agnes har haft Vannis hos mig Måndag-Torsdag, har varit superkul. Turbo och jag har dock inte stämt helt hundra i ridningen Måndag och Tisdag. Men i Onsdags så var han såå underbart fin!! (dock lite seg men aja)
Vi har fotat enormt mycket bilder, så tänkte bjuda på lite. (tack till ellen och jossan som också fotat mig och agnes)
 
Nu har jag iallafall Turbo hos Agnes så det ska bli kul! Red lite idag och han var lika stressad som han var hemma i Måndag och Tisdags, enormt stark i vänster sida..
 

Mys

Datum: 2013-07-07 | Tid: 18:34:02
Hade en super rolig dag med Matilda i övik, for ju hem igår så det blev bara ett dygn där. Men det är alltid något iallafall! När jag kom hem så gick jag ut till ponnysarna, pussade på dem och så. Sen kom Tove efter middagen så for vi till Wendys bete, fotade lite och så. Sen for vi och körde Turbo på kvällen, blev inte en så jättelång sväng men.
 
Idag så skjutsade Micke upp Turbo till ridbanan så jag skulle kunna trimma dressyr. Det var döö varmt (kring 30 grader) så han var rätt slö, men han skötte sig iallafall. Tove fotade så ska bjuda på lite bilder!

Galenpannan

Datum: 2013-07-05 | Tid: 00:12:00
Sovde ut länge imorse, steg upp typ halv ett och då gick jag och duschade och fixade mig. Vid två komme momme &Rolle, så for vi på Burträskmarknaden. Hittade ett jättesnyggt iphoneskal jag ville ha, men köpte det inte då jag ville kolla vidare sen när jag skulle gå och köpa det så hittade jag inte igen där jag hade sett det, lyckat..
 
For ut med Turbo på kvällen, och var ute och red en längre tur. Snackade även med Matilda i telefonen ett tag, ska nämligen till övik för att umgås med henne imorgon. Kommer bli superkul! Hursomhelst så var Turbo helt galen idag typ, haha.. Han brukar alltid vara lugn men ändå pigg, men idag var han som en bomb. Skojjar inte, han drog tillochmed iväg ett par gånger, riktigt otäckt faktiskt. Men vi klarade oss båda två, haha.. Men han fick då springa av sig reäjlt så mot slutet blev han då aningen lugnare, min lilla pluttis.
 

Mysig uteritt på kvällskvisten

Datum: 2013-07-04 | Tid: 00:42:14
For ut och red en sväng med Turbo sådär på kvällskvisten. Tog på honom repgrimman och for ut. Han är verkligen superduktig och lyssnar verkligen på minsta vink när man rider med den, kan rida precis som vanligt. Han var verkligen super avslappnad idag. Kom på efter en stund att han hade vilat igår och att han har varit tvungen att stå inne hela dagen idag pga. hagproblem, och han brukar vara pigg efter en dags vila och jaa.. Men han skötte sig super ändå! Det är som om att han fattar att han måste vara lite extra lydig med endast repgrimman, haha ;)
 
Vi hoppade även något terränghinder i skogen, gick finfint det med. Hindrerna låg på kanske 60cm. Supernöjd över plutten idag verkligen!
 
 Bjuder på några bilder på honom från idag, ni får mer imorgon.
 

Lycksele veckan

Datum: 2013-07-02 | Tid: 21:35:27
Har varit i Lycksele sen i Tisdags, har varit superkul verkligen. Tränat Turbo tillsammans med Lucas - Otto och sådant!
 
Igår så tävlade jag Turbo i två lopp i Lycksele vilket slutade med en andra plats samt en fjärde. 180m på ett 1640 blev tyvärr lite för mycket att jaga ikapp, men han kämpade på superbra! Så är supernöjd med honom, han känns kanonfin!! Har även fått äran att tävla ett lopp med Fapriola (min förra skötponny), det är en dröm som gått i uppfyllelse och är evigt tacksam till Ann och Fapriolas skötare m. familj. Med Fapris blev det en fjärdeplats och hon kändes också fin. Känns helt obeskrivligt att detta är hennes sista tävlingsår, och att jag gjort mitt sista lopp tillsammans med henne.. Men det känns bra att vi avslutade bra!
 
Bjuder på bilder från veckan :)
 
allroundekipage.blogg.se