Härliga dagar

Datum: 2015-05-17 | Tid: 12:27:02
Hästarna tränar på jättefint nu vilket gör mig superglad, och dessutom börjar passande lopp komma för mig och hästarna nu.
 
Emil var vi med hos Chrille (proffstränare) i Torsdags så han fick testa köra honom och säga vad han tycker och sådär, behöver nämligen lite hjälp med balansen. Han har sånt fruktansvärt stort baksteg så ibland slår han sig i karlleden/ballen, trotts att han breddar steget som satan. Chrille tipsade om stora aluminium skor bak så det bromsar steget lite! Körde honom på det igår och han kändes superfin, hoppas det fortsätter så.
 
Turbo har känts superfin i intervallerna och i övrig träning, får hoppas att han är på likadant humör när det är tävling. Vill verkligen få visa att vi också kan. För det vi har visat ute på banorna är långt ifrån det bästa, synd att alla galopper ställer till det bara.
 

Eemil 26/4 - Bilder

Datum: 2015-05-10 | Tid: 20:56:48
Eemil
Säsongsdebuten 26/4 - Vinst, 2.15,9*g
Rekordsänkning med 7 sekunder!♥

 

Härlig Söndag

Datum: 2015-05-10 | Tid: 20:13:48
Vaknade av ett sms imorse där det stog att Turbo var lös, så var bara att he sig ut. Han stog nöjd och belåten och betade utanför storhästarnas hage men kom glatt när jag kom gåendes mot honom. När det var fixat så gick jag in och sov igen, var så underbart skönt med sovmorgon!
 
Vid halv två for jag jag och mamma in till stan och åt en sen lunch, efter det for vi direkt hem då jag skulle ut med hästarna. Emil fick gå ett lugnare körpass på cirka 1mil! Testade att ha lekkedja på honom idag, upplevde att det blev bättre än utan. 
 
Turbo gick 6 stycken 500m intervaller idag, och han gick så himla bra! Värmer verkligen i hjärtat♥ Längtar verkligen till nästa start, maj brukar han gilla!
 

Så var vi här igen

Datum: 2015-05-09 | Tid: 22:53:29
Seg uppdatering igen, förlåt!! Allting rullar på med hästarna, hunnit starta tre lopp med Turbo och ett med Emil. Känns superkul att säsongen är igång!
 
Turbo och jag gjorde säsongsdebuten 16onde april på hemmabanan, gick galant. Han stog 120m tillägg på kortlopp och slutade på en fin andra plats, halv längt från vinnaren. Tog cirka ett varv tills vi fick upp farten, sista 500 spurtade han som bäst. Tyvärr fick vi på oss två galopper, men banan var geggig och det är inte hans favorit. Var iallafall hur nöjd som helst! Kändes som en superbra start på säsongen.
 
26 april lastade vi och for iväg till Umåker på deras heldag, Emil skulle få göra säsongsdebuten och även tredje loppet i karriären. Turbo skulle få gå ut i två i lopp. Båda loppen tyckte jag såg superhårda ut i förhand, riktigt fina och bra hästar.
 
Men vilka hästar jag har!! Emil vann på nya rekordet 2:15,9g, vilket resultetade i att vi tog våran tredje raka seger. Tårarna forsade, han är för bra min fina grabb♥ Kan inte förstå att han verkligen är min, att vi kommit oss såhär långt, tillsammans.
 
Turbo var trea i första på fina tiden 2:02,3g, kändes super denna gång med. Däremot blev han aningen för pigg och vi fick på oss två galopper. Men var såå nöjd, gick snabbt där framme och även denna gången var banan geggig. Andra loppet stog vi hela 220m tillägg(!!!), men han knaprade på bra där bak och vi slutade på en fin fjärdeplacering med två galopper även denna gång. Tiden blev 2:03,0! 
Tänkte slänga in lite mer bilder imorgon! 
allroundekipage.blogg.se