Igår och idag

Datum: 2014-02-28 | Tid: 18:24:04
Igår så red jag Turbo barbacka, första gången sen vaccineringen (i Måndags). Red med nya huntertränset och han var sjukt fin, särskilt i traven! Han var lite stark i höger sida i skritt och galopp, men det släppte ändå. Red lite sidtvärsövningar över vägen i trav och jäsiken så fin han är alltså! Tränade lite galoppfattningar, och dom sitter himla fint nu. Så himla nöjd över ponnyn.
 
Idag så ska de få vila, Thea och Linnea följde mig hem efter skolan så fixade stallsysslorna såsom mockning osv på morgonen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig inför kvällen!
 

Imorgon så...

Datum: 2014-02-27 | Tid: 16:38:48
Imorgon så är det sista dagen och sedan lov, så undebart och välbehövligt! Kom hem från skolan för en timme sedan, har sjukt ont i huvudet så skulle gärna vela sova bort den. Men har man häst så har man ;)
 
Ska ut och rida Turbo lite lätt idag, Emil får vila. Imorgon följer Thea och Linnea mig hem, så ska vi på night flight på kvällen, blir nog kul!
 
Ska iallafall gå och äta nu, och sen ut till stallet. Vi hörs lite senare!
 

Du är det finaste som hänt mig

Datum: 2014-02-26 | Tid: 22:37:58
 

Rösta är du gullig

Datum: 2014-02-26 | Tid: 19:00:58
Skulle bli jätteglad om ni gick in och slänga iväg en röst på mig :')
http://apps.facebook.com/1427165050856448/?app_data=19382

This makes me happy

Datum: 2014-02-26 | Tid: 18:46:16
Detta gjorde verkligen min dag:'')! 
"Min största och första förebild är Thelma. Följer henne främst på DV där hon lägger upp bilder på sina två ponnyer Eemil och Turbo! Med Turbo tävlar hon i trav med men han är helt grym inom dressyren med och inte så dålig på att hoppa heller! Emil är lite yngre och han har hon hon "bara" kört in än och suttit på han. Jag tycker Thelma har grymt bra hand om hästar, rider bra, och kan rida löst och därför är hon min förebild. Inte nog med det rider hon alltid med fina outfits och uppdaterar ofta med rid-kör-porträttbilder! Ni kan följa henne på DV och henne blogg. Det är Thelma som äger bilderna." 
Asså isdoodf seriöst, blir tårögd!

Tänkte ta tag i det här

Datum: 2014-02-26 | Tid: 15:17:00
Med nya designen kände jag att nu kanske det är dags att försöka ge bloggningen ett försök igen, men ändå utan att känna någon press. Har ju bloggat lite till och från, uppdaterat någon gång per vecka n. Men jag tycker det är kul att skriva och sålänge jag har folk som tittar in här, och får kommentarer så why not?
 
Tänkte försöka slänga upp iallafall två inlägg/dag. Hoppas ni fortsätter följa mig och hästarna här på bloggen!

Jag och Emil, September 2013
 

Ridbilder Turbo 23/2

Datum: 2014-02-25 | Tid: 21:52:43
Var ändå ganska så mycket snö på lägdan för att vara iår, så det blev lite jobbigare för Tub. Jag tyckte ändå att han jobbade på bra, han sköt ut bogen lite i vänster varv men överlag så var han fin. Tyckte dock att min sits inte alls såg speciellt bra ut, men ni får titta på min otorligt fina ponny istället!

Tisdag

Datum: 2014-02-25 | Tid: 21:27:55
Hästarna vaccinerades igår så de har fått vila igår och idag. De har normaltemp så tänkte att jag kunde börja köra dom lite lätt igen på Torsdag. Är sjukt halkigt ute just nu, det är typ +6 hos oss, så snön håller på att smälta så. 
 
Har inte gjort mycket alls idag, eller momme kom förbi och var någon timme här vid middagen, och sen har jag typ bara pratat med lite folk och varit i stallet.
 
Jag och Turbo våren 2012, så små!
 

Ny header

Datum: 2014-02-25 | Tid: 16:10:05
Linda har nu fixat ihop en nyare header med lite nyare bilder på mig och hästarna. Sukt fin blev den, hon är helt sjukt duktig. Tusen tack vännen ♥
Vad tycker ni om den? :D

Porträttbilder Turbo&Emil 23/2

Datum: 2014-02-24 | Tid: 22:31:00
Känner att jag ligger efter lite i bloggendet nu igen men ja..
I Lördags blev mätningen inställd pga. att ena mätmannen blev insnöad och kunde inte ta sig till travet, så jäkla grinigt.. Körde intervaller med båda hästarna, Turbo var först ut. Körde med Lisa/Rolle, så fick Turbo lite sparring, blev perfekt. Första intervallerna för året och han skötte sig kanoners! Vi värmde upp ca 8km, och sen körde vi två stycken 1000m intervaller. Första så körde jag verkligen uruselt, han drog på sig två stoora galopper och ville inte ställa sig i trav igen på ett tag men han gick bra mellan galopperna. Han sprang då 2.16. Andra intervallen så fick han trava in sig lite längre och sen så höll jag ett såå mycket bättre stöd, och kunde även smacka på honom lite. Då fick vi tiden 2.07. Det tycker jag faktiskt är en superfin tid för att vara första intervall passet för iår. Då hade han ändå inte sin "tävlingsbals" på skorna, inte check eller något. Efter intervallerna fick dom lunka av cirka 2/3km.

Emil fick gå sina första intervaller någonsin! Värmde upp cirka en mil med honom, och sen fick han gå tre stycken 1000m intervaller. Han sprang alla tre på 2.50 känns ändå bra att han skulle klara kvaltiden redan nu. Dock har han svårt att hålla sig i trav hela tiden, men det kommer. Sen fick även han lunka av cirka 2/3km.

Vid middagen så kom Agnes till mig så umgicks jag ju såklart med henne och så spenderade hon natten här. I Söndags så fotade hon en massa bilder på mig och hästarna! Så ni får dom nu.

Glöm nu inte att slänga iväg en kommentar! (ni får ridbilderna på mig och Tub imorgon)
 

Massor av bilder!

Datum: 2014-02-23 | Tid: 17:27:46

Agnes fotade mig och hästarna idag så var beredda på en massa bilder ikväll! 

New in!

Datum: 2014-02-21 | Tid: 19:55:58
Fick hem ett av mina drömschabrak idag, nämligen ett gammelrosa scapa schabrak i gamla modellen. So lovely! *.*
 
Får hoppas att jag har fotograf imorgon eller Söndag så får jag och Tub inviga det hihi :')!
 

Skoning

Datum: 2014-02-21 | Tid: 19:48:20
Nu är båda hästarna nyskodda, gick finfint. Tredje gången Emil skos nu, och han sköter sig lika bra varje gång. Hästarna fick vila idag, hade egentligen tänkt fara ut med Emil men.. 
 
Får se om jag lyckas få någon som kan fota mig och hästarna imorgon, så får ni lite nya bilder.
 

Sorry

Datum: 2014-02-21 | Tid: 08:14:26
Orkade tyvärr inte fixa något mer inlägg igår, sorry. Men hursomhelst så sitter jag på bussen påväg till skolan, snart bara en vecka kvar till lov! Hästarna ska skos idag, och Emil köras. Ska själv sen bara vara hemma idag då jag ska in på banan med hästarna imorgon innan lunch. Så himla nervös inför mätningen med Emil, bara att hoppas att turen är på våran sida så han håller sig inom b-ponny måttet. Turbo ska slutmätsas, han börjar bli stor nu, han som nyss var fem. 

Kört Tub

Datum: 2014-02-20 | Tid: 18:49:00
Gick ut till stallet och körde Tub när jag kom hem från skolan idag. Blev dryga milen, han fick springa på i lite raskare takt idag, vilket han uppskattade! Han fick sen lite massage och stretchning.
 
Fixade sen stallsysslorna och pysslade lite med Emil. Men nu ska jag ta och gå ut och ge hästarna kväll! Ska försöka skriva ett mer läsvärt inlägg ikväll.
 
allroundekipage.blogg.se