Senaste dagarna

Datum: 2015-04-15 | Tid: 19:49:11
I söndags var jag in med båda hästarna på banan och båda två var kanonfina!! Emil fick gå lite lugnare bakvarv och sedan körde jag ett 1640 heat och han skötte sig super, tog endast en galopp och travade jättefint! Känns otroligt skönt att han känns och ser bra ut i traven igen.
 
Turbo var även han superfin, körde ett heat med honom också. Bytte lite utrustning och det verkade han trivas jättebra med! Tog inte en enda galopp i rätvarv vilket är super för att vara han.
 
Igår så körde jag Emil och han var jättefin förutom att han biter fast i höger sida och det gillar jag inte.. Idag har hästarna blivit omskodda och jag har fixat det sista inför morgondagens tävling med Turbo! Även varit ute på en körtur med honom, känns inte så jättelovande inför imorgon då han bara hade galopp i huvudet idag. Får hoppas han inte är på samma humör imorgon...
 

Skärpning

Datum: 2015-04-12 | Tid: 12:37:06
Nej nu måste det bli skärpning på mitt bloggande!! Får skylla på att jag har gjort någonting hela lovet, haha ;)

Anna Dahlberg har varit ute och kollat och fixat Emil, han har varit lite sisådär, inte riktigt känts som vanligt på framsteget. Han hade en sträckning i höger frambringa och låst i höger halsbringan! Känns skönt att det är tillfixat nu, förmodligen det som har stört honom. 
 
Turbo känns superfin bortsett från att han har börjat bli väldigt pigg och därför ganska galoppsugen, skulle han inte galoppera skulle det gå undan kan jag lova. Men han känns iallafall toppen i vagn! I ridningen är han såå himla fin, man blir typ tårögd när man rider. Vilken stjärna han är! Synd att jag är för gammal för att tävla honom i dressyr..

Emil har känts lite sisådär i vagn (som jag skrev där uppe), men efter Anna varit här har han genast känns mycket bättre. Så himla skönt!!

Tricktränat och myst på med hästarna på dagarna, börjat bli varmare vilket är så skönt!

Turbo gick ett banjobb i Onsdags, galoppskorna var på men i övrigt var han väldigt fin!

Har varit med Hilda iprincip hela lovet och vi har kört cirka 15mil med min moppe, riktigt skönt att Bettan är påställd igen ;)

En vecka sedan sist

Datum: 2015-04-05 | Tid: 09:36:11
En vecka sedan jag sist uppdaterade och om jag ska vara ärlig så har det inte hänt något speciellt faktist. Allt har rullat på ganska som vanligt!
 
Förra Söndagen så red jag lektion i gummark på Mark, en häst på travskolan. Det gick sisådär, jag är ringrostig och skulle verkligen behöva rida lektion lite oftare. Mark har nog aldrig varit i ett ridhus tidare så med tanke på det skötte han sig superbra. Han försökte verkligen!
 
Jag har jobbat på travskolan lite extra, skönt när det börjat bli lite ljusare så det är ljust även när man kör på kurserna
.
Turbo känns superfin i träningen vilket känns lovande inför denna säsong. Men man vet aldrig med han, hips vips så galopperar han bort loppen ;) Vi har även gått på lov och det känns superskönt, har även ställt igång moppen för iår. Hur kul som helst!
 
allroundekipage.blogg.se