Uppdatering

Datum: 2016-02-28 | Tid: 17:08:00
Emil går på promenader eller körs dagligen i skritt. Han är väldigt pigg så vi hoppas på bra besked på Tisdag när vi ska på återbesök till kliniken så att vi får börja träna igång på riktigt igen.

Turbo har äntligen fått komma ut i en mindre hage igen efter 1 1/2 vecka på box. Han har varit så himla duktig och skött sig exemplariskt, blir så stolt! Han uppskattade att få komma ut i hagen igen, sprang och bockade och hade sig. Han ska tränas igång igen på Onsdag eller Torsdag, hoppas han känns bra då. 
Helgen har spenderats med vänner, så skönt med helg verkligen.. Vädret har verkligen varit underbart den senaste veckan, nedanför får ni en bild från tidigare idag när jag och Alva var ute och busade med Otto.


En lugnare Torsdag

Datum: 2016-02-25 | Tid: 16:01:13
Torsdag idag vilket känns väldigt skönt, börjar dra ihop sig mot helg. Skoldagen blev ganska lugn och ikväll ska jag inte annat än att ta det lugnt och vara ute i stallet. Har jobbat hela veckan, idag är första lediga dagen för veckan så tycker jag är värd en lite lugnare dag! Ska sätta mig och tänka på lite blogginlägg jag kan börja skriva framöver och sedan ska jag fortsätta se desperate housewives, rekomenderar verkligen den serien. Så himla bra är den!
 
Bjuder på en halvgammal bild på mig och Turbo, Januari 2014.
 

Stilrena outfits

Datum: 2016-02-24 | Tid: 09:18:00
Det har verkligen blivit ändring på vad det är jag köper till hästarna. Inga mer schabrak inhandlas nu för tiden, tidigare var jag helt beroende och jag skulle bara köpa, köpa köpa. Hann knappt använda schabraken, max 3 gånger/schabrak under flera års tid eftersom att jag ständigt köpte nya. Så fruktansvärt onödigt när jag tänker efter, men det kändes bra just då.
 
Nu mera är jag nästan aldrig intresserad av att ha nya ridbilder på mig och hästarna, tyvärr. Jag vill hellre ha fina porträttbilder på oss, förut var det bara ridbilder jag ville ha men inte längre. Vilket gör det väldigt onödigt för mig att köpa schabrak, det räcker egentligen gott och väl med ett par stycken. För något år sedan så köpte jag över 20 stycken schabrak på ett år, alltså seriöst, 20 stycken hör ni hur skadat det låter? Det är mer än ett varje månad. Dessvärre köpte jag mest bara mest färgglada och vissa gillar jag inte alls längre, tråkigt nog. Skulle jag köpa schabrak nu så skulle jag garanterat gå på mer stilrena, det lessnar man inte lika lätt på. Tycker att det är absolut snyggast med någon diskret grundfärg på schabraket samt slå till med någon mer utstickande kantfärg eller bling. Det går alltid hem! 
 
Här är lite schabrak som jag verkligen fastnat för, favoritmärkerna för tillfället är helt klart equline och anna scarpati! Skulle jag införskaffa schabrak nu så skulle garanterat något av dessa här nedanför införskaffas.  Hade varit såå snyggt att tillexempel ha det svarta equline schabraket med röd kant tillsammans med röda ridbyxor och en svart tröja/kavaj till (eller tvärtom) Samt röda/svarta benlindor eller boots till.

Jag älskar att shoppa och matcha massa saker till mig och hästarna, men istället för att köpa schabrak så blir det en massa tävlingsoutfits och mer nödvändiga saker. Jag tävlar trotts allt inte i ridning och nu börjar jag tycka det är roligare att köpa travoutfits. Iår ska jag och hästarna glänsa mer än någonsin på banorna!

 
 
 

 
Vilket av dessa schabrak är din favorit?

You make my heart smile

Datum: 2016-02-23 | Tid: 20:49:00
Foto: Hannah Steinwall
Kärleken till denna häst går inte att beskriva med ord, vi är inne på femte året tillsammans och vi har lika kul tillsammans än idag. Blir lika varm i hjärtat varje gång jag ser honom, han är verkligen allt jag sökt efter + lite till, världens finaste vän är han♥

Motiverad

Datum: 2016-02-23 | Tid: 12:58:00
Känner mig så oerhört motiverad till att jobba, vara i stallet och blogga just nu. Känner verkligen att jag vill göra rätt för mig och verkligen göra saker. Dessvärre är båda hästarna ofräscha, och vilar därav. Emil skrittas för hand, under sadel eller i vagn 20minuter dagligen och har gjort det en vecka på pricken idag. Återbesök igen om en vecka och hoppas på bra besked så att vi kan börja ut och köra igen. Har sån abstinens så det finns inte!
 
Turbo ska få vila fram tills nästa Onsdag och därefter kör vi igång igen, längtar ihjäl mig. Finns inget roligare än att vara ute och köra eller rida mina hjärtan.
 
Gjorde klart stallet imorse och sedan har jag försökt städa lite grann, fixat bilder och ska snart ut och skritta Emil för att sedan bege mig iväg och jobba på travskolan ikväll. Skönt att få någonting gjort!
allroundekipage.blogg.se